5علامت که نشان می دهند موتور لباسشویی شما سوخته یا نیم سوز شده است


نمایندگی تعمیر لباسشویی ال جی در اصفهان – اگر یک ماشین لباسشویی را به یک انسان تشبیه کنیم قطعا برد الکترونیکی نقش مغز و موتور نقش قلب این دستگاه را خواهند داشت.
در این مقاله می خواهیم درباره نشانه های خراب شدن قلب ماشین لباسشویی یا همان موتور آن صحبت کنیم.
خرابی موتور ماشین الباسشویی می تواند به صورت نیم سوز شدن یا سوختن کامل و یا به طرق دیگر اتفاق بیفتند . در این جا چاره کار این است که درصورتی که از مهارت و تجربه کافی برخوردار نیستیم به یک تعمیرکار ماهر مراجعه کنیم.
در خیلی از موارد اگر از اطلاعات کافی برخوردار باشید می توانید قبل از این که کار به جاهای باریک تر بکشد نسبت به تعمیر دستگاه اقدام کرده و در هزینه ها صرفه جویی نمایید.

نچرخیدن دیگ ماشین لباسشویی

نچرخیدن دیگ می تواند بنابه دلایل مختلفی اتفاق بیفتد. اما یکی از دلایل اصلی آن خرابی موتور است. مخصوصا اگر می بینید دستگاه و برد آن به راحتی روشن می شوند دکمه ها سالمند و … این گمانه زنی به میان می آید که موتور لباسشویی آسیب دیده است.

بد کار کردن و خشک نکردن

ماشین های لباسشویی جدید تقریبا همه مجهز به سیستم خشک کن هستند. برای این منظور موتور لباسشویی با دور بسیار بالا می چرخد و با استفاده از قانون گریز از مرکز ، لباس ها را خشک می کند.
اگر پس از اتمام کار دیدید لباس ها طبق معمول خشک نشده اند این می تواند نشانه بدی باشد. این یعنی این که این احتمال می رود که موتور لباسشویی نیم سوز شده است.

خاموش شدن دستگاه در حین کار کردن

گاهی در حین کار کردن لباسشویی شما خاموش می شود. دوباره آن را روشن می کنید. کار می کند اما باز هم پس از مدتی خاموش می شود. این موضوع بارها و بارها اتفاق می افتد.
این موضوع می تواند به دلیل نیم سوز شدن موتور لباسشویی باشد.در اسرع وقت لباسشویی را خاموش کرده و تا قبل از تعمیر از ادامه کار صرف نظر کنید تا از خسارات احتمالی بعدی جلوگیری شود.

بوی سوختگی و فلز داغ

گاهی در همان حین که لباسشویی کار می کند بوی بد سوختگی و کیت و مدارات الکترونیکی به مشام می رسد. اگر با چنین موردی مواجه شدید در اسرع وقت لباسشویی را خاموش کرده و با یک تعمیر کار حاذق تماس بگیرید.
چون ادامه دادن با این دستگاه می تواند منجر به سوختگی کامل موتور و در نتیجه هزینه و دردسر بیشتر شود. البته این بوی سوختگی می تواند ناشی از موارد دیگری هم باشد.

لرزش و تلق و لولوق و سرو صدای لباسشویی

سر و صدا و تلق تولوق تا اندازه ای طبیعی است. اما اگر بیش از حد معمول باشد نشانه وجود مشکل در یکی از قسمت های لباسشویی است که قبلا درباره ان صحبت کردیم.
اما گاهی صدای حاصله حالتی شبیه ویززززززززز مداوم دارد. این صدا مخصوصا اگر همراه با بوی سوختگی باشد احتمال نیم سوز شدن بیشتر است.

همه این موارد می توانند نشانه سوختگی یا نیم سوز شدن موتور لباسشویی باشند اما نظر قطعی را باید تعمیرکار حرفه ای بدهد. هر گونه ایرادی را جدی بگیرید تا هزینه ها از چیزی که هست بیشتر نشود.

حامی ال جی تنها نمایندگی تعمیر لباسشویی ال جی در اصفهان است. سایر شرکت ها نمایندگی مجاز نیستند. برای دریافت مشاوره رایگان در اصفهان و خمینی شهر با کارشناسان ما تماس بگیرید.

منبع : نمایندگی تعمیر لباسشویی ال جی در اصفهان

سایبرکندریا ، یا خودبیمارپنداری اینترنتی


سایبرکندریا ، یا خودبیمارپنداری اینترنتی

اغلب افراد، حداقل برای یک بار هم که شده، دچار سردرد شده اید و برای تسکین آن به روش‌های مختلفی رجوع کرده اید تا آن را درمان کنید؛ مراجعه به پزشک، مصرف مسکن، مصرف داروهای گیاهی، ماساژ درمانی و غیره از راهکارهایی است که برای تسکین استفاده کرده اید؛ با این وجود، برخی افراد در هنگام سردرد، به اینترنت مراجعه می‌کنند و در این مکان، به دنبال راهکار درمانی هستند.

این افراد علت سردرد خود را در اینترنت جستجو می‌کنند و مطالب مختلفی را در این مورد مطالعه می‌کنند؛ آنگاه، بدترین دلایلی را که به سردرد مربوط است، به خود نسبت می­دهند. به عنوان مثال، این افراد ممکن است مطلبی را در مورد تومور مغزی که یکی از علائم آن سردرد است،  بخوانند و دلیلی سردرد خود را ناشی از وجود تومور مغزی در سر خود بدانند. در حقیقت، چنین افرادی، از یک بیماری اختلالی به نام سایبرکندریا یا  خودبیمارپنداری اینترنتی رنج می‌برند.

این بیماری به گونه ای است که طی آن، فرد بیمار، همواره دچار یک حالت اضطرابی بی مورد است که طی آن، نگران ابتلا به بیماری ­های جسمی و روحی است. این افراد، همواره با  مراجعه به تارنماهای متفاوت، مطالب مرتبط با بیماری‌های مختلف را مطالعه کرده و به دنبال علائمی هستند که در خودشان وجود دارد و آنن را به بدترین حالت ممکن تفسیر می‌کنند.

در حقیقت، این افراد، وقتی کوچکترین نشانه­ای از بیماری می­بینند، آن را هشداری بزرگ برای خود قلمداد می‌کنند و همواره در نگرانی به سر می‌برند. این اختلال نتیجه عصر مدرن و دسترسی آسان به اینترنت و اطلاعات اینترنتی می‌باشد.

البته باید به این نکته نیز توجه کرد که هر کسی که علائم و دلایل بیماری را در اینترنت جستجو می­کند، دچار سایبرکندر نیست؛ با این وجود، می‌توان گفت، افراد به شدت نگرانی که به طور مداوم و غیر منطقی، علائم و دلایل بیماری‌های مختلف را در اینترنت جستجو می‌کنند و آن‌ها را به خود نسبت می‌دهند، به این نوع اختلال، مبتلا هستند.

این امکان برای هر کسی وجود دارد که علت بیماری‌های مختلف را به صورت کاملاً طبیعی در اینترنت جستجو کند؛ با این وجود، با مشاهده برخی از علائم آن بیماری ها، خود را مبتلا به آن‌ها نمی‌داند.

این بیماری، همانند سایر بیماری ها، علائم و نشانه ­هایی دارد که در ادامه این مطلب، به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

از علائم و نشانه‌های اختلال سایبرکندریا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

افراد مبتلا به این نوع اختلال ذهنی، به طور مداوم افکار آزار دهنده ­ای دارند که این طرز فکر موجب می‌شود که آن‌ها گمان کنند که از بیماری‌های جسمی یا روحی مختلفی رنج می‌برند. با این وجود، این افکار کاملا شدید و غیرمنطقی هستند و حتی این امکان وجود دارد که در صورت عدم مشاهده علائم یک بیماری، با خود فکر کنند که شاید در آینده به این بیماری، مبتلا شوند.

یکی از مهم­ترین نگرانی­ های چنین افرادی، سلامتی آنهاست. این افراد، همواره نگران سلامتی خود هستند و اگر در این مورد، کوچک­ترین بحثی صورت بگیرد، به سرعت  مضطرب می‌شوند. با این وجود، نکته ای که حائز اهمیت است، این است  که نگرانی و اضطراب آن ها، با علائمی که دارند، تناسبی ندارد و بسیار بیشتر از آن است.

این افراد همواره در حال مرور اینترنت و مطالعه علائم بیماری­های مختلف هستند و این علائم را در خود جستجو می‌کنند. آن‌ها با مراجعه به شبکه ­های مجازی اجتماعی، و مطالعه علائم بیماری‌های مختلف، در پی کوچک­ترین نشانه­ای هستند که در خود دارند؛ در این صورت، خود را بیمار می­دانند.

در صورتی که افراد به مدت شش ماه، به این کار ادامه دهند و نگرانی‌های غیرمنطقی و نامعقولی از بیماری‌های مختلف را در خود ایجاد کنند، آنگاه می‌توان به نتیجه رسید که این افراد،  به بیماری سایبر کندریا ، یا خودبیمارپنداری اینترنتی مبتلا شده است.

علائم سایبرکندریا:

به نظر شما آیا جستجوی اینترنتی و مطالعه در مورد بیماری­های مختلف، اشتباه است ؟

به نظر نمی­توان گفت که هیچگاه این کار را انجام ندهید. چرا که جستجو و مطالعه اینترنتی، برای درک بهتر بیماری­ها و شناخت راه­های پیشگیری از آن ها، لازم است؛ با این وجود، در صورتی این کار مفید است که منجر به بروز اختلال سایبرکندریا نگردد.

لازم نیست نگران وجود بیماری در خود باشید و مضطرب شوید. اگر احساس می­کنید که از یک بیماری جسمی یا روحی رنج می‌برید، بهتر است به جای مطالعه اینترنتی، به پزشک و روانشناس مراجعه کنید. متخصصان، با معاینه شما، و مشاهده علائم موجود، بهتر می­توانند سلامتی یا بیماری تان را تشخیص دهند و در صورت وجود بیماری، راه حلی را برای درمان شما پیشنهاد می‌دهند و بیماری تان را درمان می‌کنند.

جالب اینجاست که افراد مبتلا به  خودبیمارپنداری اینترنتی، ممکن است برای معالجه و درمان، بارها به پزشک و روانشناس مراجعه کنند و درمان شوند. حتی پزشک می­تواند به آن‌ها اطمینان دهد که از سلامتی لازم برخوردارند و نیاز به درمان ندارند؛ با این وجود، آن‌ها هنوز آرامش ندارند و حتی گاهی به مصرف خودسرانه دارو می‌پردازند.

این امکان وجود دارد که افراد مبتلا به این بیماری، به دلیل نگرانی و اضطراب فراوانی که دارند، به بیماری­های دیگری نیز دچار شوند. آنها، به طور معمول، جهت درمان اختلال  خودبیمارپنداری اینترنتی، به روانشناس ارجاع می­شوند؛ با این وجود، این اختلال را انکار کرده و یا آن را پنهان می‌کنند.

حتی این امکان وجود دارد که فرد بیمار، خود را مبتلا به انواع بیماری‌های جسمی و روحی بداند؛ با این وجود، اختلال سایبرکندریا را انکار می‌کند.

راه­های درمان اختلال سایبرکندریا یا  خودبیمارپنداری اینترنتی

درمان‌هایی که برای اختلالات اضطراب در نظر رفته می‌شود، یکسان است. با توجه به اینکه، یکی از شاخه‌های مربوط به اختلال اضطراب، بیماری خودبیمارپنداری اینترنتی است؛ بنابراین می‌توان از درمان‌های اختلال اضطراب برای درمان، این بیماری نیز بهره جست. در حقیقت، این اختلال با روان درمانی، قابل درمان است؛ با این وجود، گاهی نیز ممکن است جهت کاهش علائم و نشانه‌های بیماری،  داروهایی تجویز شود.

البته باید توجه داشت که داروها، اغلب دارای نقش کنترل کننده هستند و شیوه اصلی درمان، از طریق روان درمانی می‌باشد. بنابراین، نخستین گام در درمان اختلال سایبرکندریا، مراجعه به روانشناس است.

دارو درمانی خودبیمارپنداری اینترنتی

دارو درمانی برای درمان اختلال سایبرکندریا، معمول نیست و فقط در برخی موارد خاص از این شیوه استفاده می‌شود. دلیلی که برای عدم استفاده از دارو در درمان این اختلال وجود دارد این است که اگر فرد بیمار، تحت دارو درمانی قرار بگیرد، این فکر در ذهن او خطور می‌کند که وی بیماری خاصی دارد و روانشناس از بیان واقعیت در این مورد پرهیز می‌کند.

معمولاً به دلیل اضطراب بالای این افراد، داروهای ضد اضطراب و ضد افسردگی تجویز می­شود. همچنین، مهارکننده‌های بازجذب سروتونین یا SSRI نیز در درمان این اختلال روان شناختی کاربرد دارد.

روان‌ درمانی مرتبط با اختلال خودبیمارپنداری اینترنتی

بهترین روش­های درمانی جهت درمان این بیماری، عبارت اند از: روانکاوی، طرحواره درمانی و رفتاردرمانی شناختی یا  CBT.

در حقیقت، در هنگام بروز بیماری در فرد، روانشناس در صدد شناسایی و اصلاح تصورات اشتباه و جایگزینی باورهای صحیح به جای آن‌ها است.

با بهره گرفتن از روانکاوی می­توان ریشه این باورها را شناسایی کرده و و آن‌ها را مرتفع نمود.

روانشناسان و متخصصان مرکز مشاوره گپچه در خدمت شما هستند تا در هر کجا که هستید، یاری‌تان کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره آنلاین کلیک کنید.

 

منبع: گپچه

سایبرکندریا ، یا خودبیمارپنداری اینترنتی

اغلب افراد، حداقل برای یک بار هم که شده، دچار سردرد شده اید و برای تسکین آن به روش‌های مختلفی رجوع کرده اید تا آن را درمان کنید؛ مراجعه به پزشک، مصرف مسکن، مصرف داروهای گیاهی، ماساژ درمانی و غیره از راهکارهایی است که برای تسکین استفاده کرده اید؛ با این وجود، برخی افراد در هنگام سردرد، به اینترنت مراجعه می‌کنند و در این مکان، به دنبال راهکار درمانی هستند.

این افراد علت سردرد خود را در اینترنت جستجو می‌کنند و مطالب مختلفی را در این مورد مطالعه می‌کنند؛ آنگاه، بدترین دلایلی را که به سردرد مربوط است، به خود نسبت می­دهند. به عنوان مثال، این افراد ممکن است مطلبی را در مورد تومور مغزی که یکی از علائم آن سردرد است،  بخوانند و دلیلی سردرد خود را ناشی از وجود تومور مغزی در سر خود بدانند. در حقیقت، چنین افرادی، از یک بیماری اختلالی به نام سایبرکندریا یا  خودبیمارپنداری اینترنتی رنج می‌برند.

این بیماری به گونه ای است که طی آن، فرد بیمار، همواره دچار یک حالت اضطرابی بی مورد است که طی آن، نگران ابتلا به بیماری ­های جسمی و روحی است. این افراد، همواره با  مراجعه به تارنماهای متفاوت، مطالب مرتبط با بیماری‌های مختلف را مطالعه کرده و به دنبال علائمی هستند که در خودشان وجود دارد و آنن را به بدترین حالت ممکن تفسیر می‌کنند.

در حقیقت، این افراد، وقتی کوچکترین نشانه­ای از بیماری می­بینند، آن را هشداری بزرگ برای خود قلمداد می‌کنند و همواره در نگرانی به سر می‌برند. این اختلال نتیجه عصر مدرن و دسترسی آسان به اینترنت و اطلاعات اینترنتی می‌باشد.

البته باید به این نکته نیز توجه کرد که هر کسی که علائم و دلایل بیماری را در اینترنت جستجو می­کند، دچار سایبرکندر نیست؛ با این وجود، می‌توان گفت، افراد به شدت نگرانی که به طور مداوم و غیر منطقی، علائم و دلایل بیماری‌های مختلف را در اینترنت جستجو می‌کنند و آن‌ها را به خود نسبت می‌دهند، به این نوع اختلال، مبتلا هستند.

این امکان برای هر کسی وجود دارد که علت بیماری‌های مختلف را به صورت کاملاً طبیعی در اینترنت جستجو کند؛ با این وجود، با مشاهده برخی از علائم آن بیماری ها، خود را مبتلا به آن‌ها نمی‌داند.

این بیماری، همانند سایر بیماری ها، علائم و نشانه ­هایی دارد که در ادامه این مطلب، به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

از علائم و نشانه‌های اختلال سایبرکندریا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

افراد مبتلا به این نوع اختلال ذهنی، به طور مداوم افکار آزار دهنده ­ای دارند که این طرز فکر موجب می‌شود که آن‌ها گمان کنند که از بیماری‌های جسمی یا روحی مختلفی رنج می‌برند. با این وجود، این افکار کاملا شدید و غیرمنطقی هستند و حتی این امکان وجود دارد که در صورت عدم مشاهده علائم یک بیماری، با خود فکر کنند که شاید در آینده به این بیماری، مبتلا شوند.

یکی از مهم­ترین نگرانی­ های چنین افرادی، سلامتی آنهاست. این افراد، همواره نگران سلامتی خود هستند و اگر در این مورد، کوچک­ترین بحثی صورت بگیرد، به سرعت  مضطرب می‌شوند. با این وجود، نکته ای که حائز اهمیت است، این است  که نگرانی و اضطراب آن ها، با علائمی که دارند، تناسبی ندارد و بسیار بیشتر از آن است.

این افراد همواره در حال مرور اینترنت و مطالعه علائم بیماری­های مختلف هستند و این علائم را در خود جستجو می‌کنند. آن‌ها با مراجعه به شبکه ­های مجازی اجتماعی، و مطالعه علائم بیماری‌های مختلف، در پی کوچک­ترین نشانه­ای هستند که در خود دارند؛ در این صورت، خود را بیمار می­دانند.

در صورتی که افراد به مدت شش ماه، به این کار ادامه دهند و نگرانی‌های غیرمنطقی و نامعقولی از بیماری‌های مختلف را در خود ایجاد کنند، آنگاه می‌توان به نتیجه رسید که این افراد،  به بیماری سایبر کندریا ، یا خودبیمارپنداری اینترنتی مبتلا شده است.

علائم سایبرکندریا:

به نظر شما آیا جستجوی اینترنتی و مطالعه در مورد بیماری­های مختلف، اشتباه است ؟

به نظر نمی­توان گفت که هیچگاه این کار را انجام ندهید. چرا که جستجو و مطالعه اینترنتی، برای درک بهتر بیماری­ها و شناخت راه­های پیشگیری از آن ها، لازم است؛ با این وجود، در صورتی این کار مفید است که منجر به بروز اختلال سایبرکندریا نگردد.

لازم نیست نگران وجود بیماری در خود باشید و مضطرب شوید. اگر احساس می­کنید که از یک بیماری جسمی یا روحی رنج می‌برید، بهتر است به جای مطالعه اینترنتی، به پزشک و روانشناس مراجعه کنید. متخصصان، با معاینه شما، و مشاهده علائم موجود، بهتر می­توانند سلامتی یا بیماری تان را تشخیص دهند و در صورت وجود بیماری، راه حلی را برای درمان شما پیشنهاد می‌دهند و بیماری تان را درمان می‌کنند.

جالب اینجاست که افراد مبتلا به  خودبیمارپنداری اینترنتی، ممکن است برای معالجه و درمان، بارها به پزشک و روانشناس مراجعه کنند و درمان شوند. حتی پزشک می­تواند به آن‌ها اطمینان دهد که از سلامتی لازم برخوردارند و نیاز به درمان ندارند؛ با این وجود، آن‌ها هنوز آرامش ندارند و حتی گاهی به مصرف خودسرانه دارو می‌پردازند.

این امکان وجود دارد که افراد مبتلا به این بیماری، به دلیل نگرانی و اضطراب فراوانی که دارند، به بیماری­های دیگری نیز دچار شوند. آنها، به طور معمول، جهت درمان اختلال  خودبیمارپنداری اینترنتی، به روانشناس ارجاع می­شوند؛ با این وجود، این اختلال را انکار کرده و یا آن را پنهان می‌کنند.

حتی این امکان وجود دارد که فرد بیمار، خود را مبتلا به انواع بیماری‌های جسمی و روحی بداند؛ با این وجود، اختلال سایبرکندریا را انکار می‌کند.

راه­های درمان اختلال سایبرکندریا یا  خودبیمارپنداری اینترنتی

درمان‌هایی که برای اختلالات اضطراب در نظر رفته می‌شود، یکسان است. با توجه به اینکه، یکی از شاخه‌های مربوط به اختلال اضطراب، بیماری خودبیمارپنداری اینترنتی است؛ بنابراین می‌توان از درمان‌های اختلال اضطراب برای درمان، این بیماری نیز بهره جست. در حقیقت، این اختلال با روان درمانی، قابل درمان است؛ با این وجود، گاهی نیز ممکن است جهت کاهش علائم و نشانه‌های بیماری،  داروهایی تجویز شود.

البته باید توجه داشت که داروها، اغلب دارای نقش کنترل کننده هستند و شیوه اصلی درمان، از طریق روان درمانی می‌باشد. بنابراین، نخستین گام در درمان اختلال سایبرکندریا، مراجعه به روانشناس است.

دارو درمانی خودبیمارپنداری اینترنتی

دارو درمانی برای درمان اختلال سایبرکندریا، معمول نیست و فقط در برخی موارد خاص از این شیوه استفاده می‌شود. دلیلی که برای عدم استفاده از دارو در درمان این اختلال وجود دارد این است که اگر فرد بیمار، تحت دارو درمانی قرار بگیرد، این فکر در ذهن او خطور می‌کند که وی بیماری خاصی دارد و روانشناس از بیان واقعیت در این مورد پرهیز می‌کند.

معمولاً به دلیل اضطراب بالای این افراد، داروهای ضد اضطراب و ضد افسردگی تجویز می­شود. همچنین، مهارکننده‌های بازجذب سروتونین یا SSRI نیز در درمان این اختلال روان شناختی کاربرد دارد.

روان‌ درمانی مرتبط با اختلال خودبیمارپنداری اینترنتی

بهترین روش­های درمانی جهت درمان این بیماری، عبارت اند از: روانکاوی، طرحواره درمانی و رفتاردرمانی شناختی یا  CBT.

در حقیقت، در هنگام بروز بیماری در فرد، روانشناس در صدد شناسایی و اصلاح تصورات اشتباه و جایگزینی باورهای صحیح به جای آن‌ها است.

با بهره گرفتن از روانکاوی می­توان ریشه این باورها را شناسایی کرده و و آن‌ها را مرتفع نمود.

روانشناسان و متخصصان مرکز مشاوره گپچه در خدمت شما هستند تا در هر کجا که هستید، یاری‌تان کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره آنلاین کلیک کنید.

 

منبع: گپچه

مظنه خودروی صفر را از اینجا جویا شوید


«قیمت خودرو از آبان ماه تا الان ?? درصد کاهش یافته است» این آماری است که نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان خودروی تهران اعلام کرده و به نظر می‌رسد این روند پرتلاطم همچنان ادامه دارد، چون در همین چند روز اخیر که ریزش دلار شدت گرفته قیمت خودروهای داخلی هم گاهی تا ? درصد در یک روز افت داشته. مشکل اما اینجا است که مشخص نیست کاهش قیمت‌ها تا چه زمانی ادامه دارد و در نتیجه بازار در نوعی تعلیق و رکود فرو رفته است. اتفاقی که البته برای افرادی که برای خرید عجله ندارند خیلی هم خوشایند و شیرین است. با توجه به شکاف قیمتی عمیق بین کارخانه و بازار اما الان این پرسش جدی در ذهن خریداران شکل گرفته که اگر قصد خرید خودرو داشتیم از کجا بدانیم قیمت واقعی چند است؟

مظنه خودروی صفر را از اینجا جویا شوید!

 

 

 

 

 

مسیر رسیدن به پاسخ این سوال خیلی ساده و سرراست است. سایت دیوار بخش جدیدی را به امکاناتش اضافه کرده که مظنه انواع خودرو را در یک صفحه خلاصه و مفید به شما می‌گوید. در این بخش قیمت هر برند خودرو به تفکیک مدل و سال ساخت درج شده و درصد تغییر قیمت نسبت به روز قبل هم در همان سطر قابل مشاهده است. از جهت درست و دقیق بودن قیمت خودرو در دیوار هم خیالتان راحت؛ تمام قیمت‌های موجود در این فهرست، به صورت روزانه بر اساس میانگین معاملات ثبت شده در مراکز تعویض پلاک و گزارش نهادهای صنفی و نظارتی از جمله اتحادیه نمایشگاه داران تعیین می‌شود. خلاصه که با این امکان جدید می‌توانید مثل آب خوردن و با جست و جوی برند یا مدل، قیمت روز خودروی مورد نظرتان را پیدا کنید. اگر تمایل دارید قیمت خودرویی را هم مرتب تعقیب کنید کافی است از گزینه پین که کنار اسم خودرو تعبیه شده، خودروی دلخواهتان را سنجاق کنید تا در روزهای آینده هم در کوتاه ترین زمان ممکن به آن دسترسی داشته باشید. با کلیک روی قسمت «اطلاعات بیشتر» کنار اسم و لوگوی هر خودرو هم به بخش آگهی‌های درج شده همان محصول در سایت دیوار هدایت می‌شوید.

راه‌اندازی این صفحه چند حُسن اساسی دارد. یکی اینکه خریداران قبل از غوطه ور شدن در آگهی‌های متعدد خودرو می‌توانند یکی برآورد نسبی از قیمت‌ها داشته باشند و با آگاهی کامل تری گزینه‌های موجود را بررسی کنند. در وهله بعد خود فروشندگان هم می‌توانند قیمت منصفانه‌ای درج کنند و دارایی‌شان را سریع‌تر به پول نزدیک کنند. ضمن این‌که یک مرجع تعیین قیمت که مورد وثوق دو طرف معامله باشد هم به وجود آمده که از بروز اختلاف‌ها و سوء تفاهم‌ها جلوگیری می‌کند. از همه مهم‌تر این‌که شانس اعلام قیمت‌های نامعقول هم از سوداگران و دلالان گرفته شده و نگرانی بعضی کارشناسان و دست‌اندرکاران از برگشت قیمت خودرو در دیوار هم کاملا برطرف می‌شود.

منبع : مظنه خودروی صفر را از اینجا جویا شوید!